Autoservis Filip Vraný
Autoservis Filip Vraný
Husova 551, 508 01 Hořice
Po-Pá od 9:00 do 17:00 hod.

Připravíme váš vůz na STK

Objednejte se

Vaše auto dáme dohromady

Autoservis Filip Vraný

Jsme tu pro vás

Provádíme servis vozů všech značek

Nabídka služeb

Služby

Ať už se na nás obrátíte kvůli opravám brzd a zavěšení kol, servisu tlumičů, opravám rozvodů nebo jiným typům autooprav, uděláme vše tak, abyste byli maximálně spokojeni.
Diagnostika

Diagnostika

Auto nejede jako dříve? Na přístrojové desce svítí nějaká kontrolka? Závadu odhalí diagnostika. My odhalíme příčinu a závadu opravíme.
Olej

Výměna oleje

Aby byl motor chráněn a dosahoval optimálního výkonu, je potřeba olej měnit. Při výměně motorového oleje měníme i olejový filtr.
Výfuk

Výměna výfukového systému

Provádíme opravy a výměny výfukových systémů a jednotlivých komponentů.
Filtry

Palivové a ostatní filtry

V našem autoservisu vám odborně vyměníme palivový filtr, vzduchový filtr a kabinový vzduchový filtr.
Brzdy

Brzdy a brzdová kapalina

Provádíme výměnu brzdových destiček a třmenů, výměnu kotoučů a bubnů, výměnu jednotlivých komponent brzd a výměnu brzdové kapaliny.
Seřízení kol

Řízení a zavěšení kol

Provádíme odborné opravy řízení, opravy zavěšení kol a opravy tlumičů.
Řídící jednotky

Řídící jednotky

Provádíme opravy a přizpůsobení řídících jednotek koncernových vozů.
STK

STK

Kompletně připravíme váš vůz na STK. V případě zájmu STK i provedeme.

A ještě něco navíc

Autoservis Filip Vraný je autorizovaným střediskem pro montáž tažných zařízení SVC Náchod. Provádíme certifikované zatmavení autoskel fólií SunTek, nabízíme k prodeji použité náhradní díly nebo zařídíme odtažení nepojízdného osobního vozu.

Autoservis Vraný

O nás

V autoservisu Filip Vraný nabízíme opravy pro osobní a dodávkové vozy všech továrních značek. Ať máte vůz od koncernu VW Group nebo třeba Trabanta, garantujeme vám, že ke všem našim zákazníkům přistupujeme s respektem a nabízíme kvalitní služby za férové ceny.

Našim cílem a závazkem je poskytování vysoce kvalitní práce za konkurenceschopné ceny, aniž bychom slevovali z vysokého standardu našich služeb. Pozorně nasloucháme vašim potřebám. Upřednostňujeme transparentní jednání, nezbytné opravy srozumitelně vysvětlíme a naceníme. 

Máme bohaté zkušenosti s opravou benzínových a dieselových vozů, které jsme posbírali praxí během 15 let a také vzděláváním. Automobily jsou naší vášní a dělá nám radost, když je opravené vracíme zpět do provozu. I vy se můžete stát našim spokojeným zákazníkem. 

Neváhejte a kontaktujte nás.